Pankovics Viktória vagyok. 2011-ben döntöttem el, hogy beiratkozom a kozmetikus felnőttképzésre, melynek elvégzése után 2013-ban meg is nyitottam saját szalonomat.

Igyekszem mindig a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani a vendégeimnek, éppen ezért az elmúlt évek alatt több iskolát is elvégeztem, hogy fejlesszem magam és a változó igényeket is kielégíthessem. Ebből kifolyólag végeztem el a  szempillaépítő és sminktetováló tanfolyamokat is. Ezen belül is folyamatosan továbbképeztetem magam, hiszen fontos hogy lépést tartsak a trendekkel és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsam.

A vendégeim az én kritikusaim, mert rajtuk veszem észre, hogy jól végzem a munkámat. Úgy gondolom egyértelművé vált, hogy ez a hivatásom, hiszen a visszatérő, elégedett vendégek magukért beszélnek.

Nagyon fontos számomra a visszacsatolás, így miután kimennek az ajtómon, sem engedem el a kezüket, folyamatosan látom el őket otthoni bőrápolási tanácsokkal. Ezáltal hosszútávon is élvezhetik a kezelések hatásait. Így nem csak a testi megszépülés fontosságára helyezem a hangsúlyt, de lelkileg is feltöltődnek a vendégeim és önbizalommal telten térnek vissza a következő alkalommal.

 

 

Természetesen részletesebben is bemutatom az egyes szolgáltatásaimat a honlapon, de ha bármilyen kérdésed merülne fel, nyugodtan keress a feltűntetett elérhetőségeken.