Kozmetikai kezelések

Kizárólag Belnatur termékcsalád kozmetikumaival dolgozom.

Akné kezelés
Egyensúlyba hozza és szabályozza a túlzott faggyúmirigy termelést, visszaálltja a bőr higiénikus, tiszta állapotát, miközben tiszteletben tartja, nem károsítja a természetes védőrendszert.
Ajánlott tiniknek, férfiaknak, miteszerek eltávolítására.      
Kezelési idő 50 perc
Nagykezelés
A légszennyezettség, a táplálkozás, a stressz, a mozgás hiánya minden bőrtípus esetében szükségessé teszi a bőr professzionális kitisztítását legalább fél évente, hogy ne alakuljanak ki gyulladások, és arcbőrünk teljes körű ápolást kapjon.
Ez a kezelés magába foglalja a letisztítást, radírozást, tonizálást, gőzölést, tisztítást, összehúzó pakolást, valamint ultrahanggal való tápanyagbevitelt az arcbőrbe és a legvégén egy befejező krémet.
Kezelési idő 60 perc
Oxigénes arckezelés
A bőr sejtjeinek oxigénre feltétlenül szükségük van, hogy egészségesek és életerősek maradjanak. A nem megfelelő mennyiségű oxigén hiányában lelassulnak a sejtmegújító folyamatok, a bőr sápadttá válik és az idő előtti öregedés jelei alakulnak ki.
Serkenti a bőrsejtek oxigénszállító képességét és diffúzióját, növeli a bőr oxigénfelvevő képességét. A szükséges oxigénszint visszaállításával a bőr újra élettelivé válik és visszanyeri bársonyosságát.
Kezelési idő 60 perc
Anti-aging arckezelés
Anti-Aging kezelés hatására a bőr feszesebb és bársonyosabb lesz, az arc, a nyak és a dekoltázs bőre megfiatalodik, hidratáltabb lesz, a finom ráncok kisimulnak. 
Feltölti és regenerálja bőrét.
Kezelési idő 60 perc
Gyümölcssavas hámlasztás 
Aha savas hámlasztás, ajánlott ránctalanításra, seborrheas bőrre.
A hatóanyagoknak köszönhetően behatol az elhalt szarusejtek láncai közé (gyengíti a kohéziót) és fokozzák az elhalt sejtek leválását. Összetételét növényi alfa-hydroxisavak (AHA) alkotják. Fokozzák a sejtek megújulását, emellett erőteljes hidratáló és antioxidáns hatásuk van.
Ez a speciális  kezelés kizárólag ősszel és télen végezhető!
Kezelési idő 60 perc
Hyaluronsavas kezelés
A kezelés hatására az arcbőr látványosan kisimul, a mélyebb rétegekben is hidratálttá válik.
Ajánlott száraz vízhiányos, petyhüdt bőrre.
Kezelési idő 60 perc
Relaxáló kezelés
Kikapcsolódásra vágyó vendégeim számára biztosítok tisztítás,radírozás után egy meleg olajos arc és dekoltázs masszázst, melyet tonizálás, pakolás és befejezés képpen egy krém követ.
Kezelési idő 60 perc