Sminktetoválás

A sminktetoválás magabiztosságot ad, és segít hogy időt takaríthass meg a rohanó mindennapokban a reggeli készülődésénél.

 Ha eldönötted, hogy szeretnél egy szép esztétikai tetoválást akkor a következő lépés a személyes konzultáció. Itt elmondom Neked és írásban is megkapod, hogy mi a teendő a sminketoválás előtt és után. Nem kell félni, a tetoválás nem fáj, a legjobb érzéstelenítőkkel dolgozom. Az egész folyamat, berajzolás, érzéstelenítés, tetoválás, kb. 2-3 óra hosszat vesz igénybe.  Minden vendég kap tőlem egy speciális utóápló krémet otthoni használatra, amit az ár tartalmaz. Lehetőleg a tetoválás előtt 2 héttel már ne menj szoliba, illetve utána se egy pár hétig. A tetováslás napján ne menj szaunába és a sportot is hanyagold egy-két napig.  Körülbelül 3 nap után (mindenkinél más) kezd varrosodni és egy hét mire legyógyul.

 A sminktetoválás két alkalmat foglal magába, amit az árt tartalmaz. Az első alkalom után csak félkész munka látható, mert itt derül ki, hogy fogadja be a vendég bőre a pigmentet.

A korrekciót 6 hét után és 3 hónapon belül kell elvégezni, ez idő átlépése után már a tetoválás teljes árát kell fizetni!

 

Ár tartalmazza:

  • konzultáció
  • nyilatkozat, otthoni utóápolási protokoll
  • utóápoló krém
  • korrekció

 

Szemöldök tetoválás

Azoknak ajánlom, akiknek kevés vagy hiányos a szemöldökük, illetve  akik gyakran festik.

Tartósságát illetőleg, technikánként eltérő az időtartam.

Satíros technikával több pigment jut be a bőrbe mit a szálazásnál, így akár 1,5-2 évig is szépen bent marad. Míg a szálas technika kb 8 hónap 1 év.

 

Szemhéj tetoválás

Azoknak ajánlom, akik szempilláikat szertnék sűrűbbnek látni, vagy azoknak akiknek nincs kedvük minden reggel kihúzni szemceruzával a szemhéjukat  ami a nap végére elkenődik, elmosódik.

Akár 2 évig is szépen mutat.

 

Száj tetoválás

Azoknak ajánlom, akik nincsenek megelégedve a szájuk formájával, illetve azoknak, akik sűrűn használnak rúzst.

Ennek tartóssága akár 2-3 év is lehet.