Szempilla hosszabbítás

Napjainkban a műszempilla viselet nagy divatját éli, hiszen rengeteg előnye van: hosszabbíthatjuk, dúsíthatjuk vele a természetes szempillákat, valamint különböző stylingokkal optikailag formálhatjuk a szemet. A műszempilla színe mélyfekete, mellette akár sminkre sincs szükség, így rengeteg időt megspórolhat vele az ember. Többféle műszempilla építés van jelen a piacon, az 1D, 2D-től akár a 9D-ig. A “D-k” száma attól függ, hány műszempilla kerül felhelyezésre egy természetes szálra. Tehát az 1D-nél egy szál műszempilla kerül egy saját szempillára, a 2D-nél kettő, a 3D-nél három szál, és így tovább.

Javaslom, hogy smink nélkül érkezz kérlek a szempilla hosszabításra! Ha kontaktlencsét viselsz, hozz magaddal szemüveget, és lencsetartót!

A szempilla hosszabbítás előtt amennyiben szempillát szeretnél festetni, 1 héten belül ne tedd!

Göndöríteni a műszempillát Tilos!

Az applikáció utáni 24-48 órában nem érheti víz a pilláidat, ugyanis ennyi a ragasztó teljes száradási ideje! Ezért javasolnám, hogy előtte moss hajat.

Ne menj uszodába, szoláriumba, szaunába- mivel a túlzott meleg, a magas páratartalom sem barátja száradási idő előtt a ragasztónak.

Az otthoni fürdőszobai tartós pára is ártalmas az első 24 órában.

Lefekvés előtt ne használj szemkörnyék ápoló krémet a szemeid körül.

Nedvesség hatására a ragasztó szintén nem tud megkötni, megrövidül a pilláid élettartama.

Ápolás a száradási idő után: Minden nap meg kell mosni a szemeket, de dörzsölni tilos. pl. könnymentes babasamponnal.

Építés után, ne használj szempilla spirált, mert lemosáskor kitépheted a saját szempilláddal együtt az applikált szempillát.

EGYÁLTALÁN ne használj olajos lemosókat, szemceruzát és tusvonalat sem, mert oldani fogja a ragasztót.

Nem ártalmas a pillákra a szempilla hosszabbítás, ha megfelelő terhelést kapják a saját szempilláid és betartod az utóápolási tanácsokat, akkor bármeddig hordható.

Ha bármilyen okból nem szeretnéd tovább tölteni a pilláidat, két egyszerű módja van: hagyod szépen idővel kihullani, vagy visszajössz hozzám és oldószerrel eltávolítom őket.

Akkor nem tudok szempillát készíteni neked, ha:

  • gyulladásos állapotban
  • láz, fertőző betegség esetén
  • bármilyen szembetegség (pl.: szemhéjgyulladás, árpa, ciszta, kötőhártya gyulladás stb.)
  • kemoterápia
  • pozitív reakciók allergiatesztre

4 hét eltelte utáni töltés esetén a teljes árat ki kell fizetni.